U petak, 14. rujna 2018. pred akšam-namaz u mesdžidu pred okupljenim prijateljima i svjedocima sklopljeno je vjenčanje između Elvisa Arslanovića i Sare Hanoon.

Mladenci su odlučili da ovo bude šerijatsko vjenčanje i vjenčanje sa građanskim učincima što je zajamčeno Ugovorom između Islamske zajednice u Hrvatskoj i Vlade RH gdje su glavni imami i u ulozi matičara ukoliko tako žele mladenci sa prethodnom procedurom da prethodno podignu obrazac u Matičnom uredu koji popunjava glavni imam i šalje u Matični ured koji na temelju tog obrasca izdaje i vjenčani list.

Elvis Arslanović je momak koji je odrastao kroz džem’at u Sisku, pratimo ga kroz osnovnoškolsko obrazovanje kada je pohađao islamski vjeronauk ali i mektepsku nastavu. Isticao se uzornim ponašanjem i ahlakom zbog čega je jedno vrijeme obnašao i dužnost predsjednika OKM-a MIZ Sisak te dao doprinos u organiziranju različitih aktivnosti za omladinu.

Posljednjih nekoliko godina preselio se u Njemačku gdje živi sa obitelji i radi, a svoju izabranicu upoznao je na jednom omladinskom druženju u organizaciji Islamske zajednice u Hrvatskoj.

Sara Hanoon je djevojka iz zagrebačkog džemata i OKM-a Zagreb.

Upravo nam to danas najviše nedostaje, da se naši mladi upoznaju kroz omladinska druženja i u konačnici sklapaju brakove.

Čestitamo mladencima sa dovom Gospodaru da im odari svako dobro u zajedničkom životu, nafaku, berićet i čestito potomstvo.