U petak, 20. decembra/prosinca 2019. s početkom u 18:30 sati u prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac – odjelu Caprag održano je predavanje i promocija knjige
“Objava-oblikovanje Nove prepoznatljivosti” autora Senada Heveševića.
Nakon riječi dobrodošlice Kristine Garibović, voditeljice odjela Središnje knjižnice bošnjačke nacionalne manjine, prisutne je poselamio i pozdravio iskazujući dobrodošlicu gostima gl.imam Alem ef. Crnkić ispred suorganizatora MIZ Sisak te predstavio autora Senada Heveševića u kategoriji “mlade avangarde” imama-intelektualaca u Hrvatskoj koji je u kratkom vremenu imamskog djelovanja ponudio jednu novu vrijednost ili prepoznatljivost kroz knjigu “Objavu”.
Jedan od promotora bio je i Mirza ef. Mešić čija je knjjiga “Muhammed a.s.-poslanik čovječanstvu” “bestseller” Islamske zajednice u Hrvatskoj po promocijama i prodaji.

Promotori su bili vrlo inspirativni, nadahnuti u izlaganju, a prezentirali su život poslanika Muhammeda a.s.kroz njegove suštinske poruke i misiju, vrijednosti sa kojima je Poslanik nastupao,a nadahnut Objavom časnog Kur’ana.

Sav prihod od prodaje knjige autor je namijenio za izgradnju budućeg Islamskog centra u Osijeku.